Welkom bij SGP-jongeren Oost-Betuwe!

De commissie Oost-Betuwe is er voor alle SGP-jongeren uit de gemeenten Overbetuwe, Neder-Betuwe en Buren.

SGP-jongeren Oost-Betuwe wil jongeren betrekken bij de christelijke politiek. Dit doet zij sinds 2017 met gemotiveerde jongeren.

Je zou zeggen dat je alleen lid kan worden als je in één van de drie gemeenten woont die in het gebied van SGP-jongeren Oost-Betuwe liggen. Dat is niet waar! Iedereen kan lid worden van SGP-jongeren, SGPJOB is alleen in deze gemeenten actief, wellicht is er in jou woonplaats een andere commissie actief! Ga dan naar de pagina met alle lokale commissies. Zoals we al zeiden kan iedereen lid worden van SGPJ, nou ja, bijna iedereen. Alle jongeren tussen de 11 en 29 jaar kunnen lid zijn van onze jongerenorganisatie, wordt het vandaag nog! Dat kan hier.

Vind jij net zoals onze duizenden leden en honderden vrijwilligers christelijke politiek belangrijk? Samen willen we onze mening vormen over allerlei onderwerpen die spelen in de gemeente en in de landelijke politiek. Kom naar de debatavonden en andere activiteiten van SGP-jongeren Oost-Betuwe om samen met ons je mening te vormen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram:

Volg je ons even?

Doe met ons mee!

Samen laten we christelijke politiek leven. Op welke manier draag jij bij?

Doneren

SGP-jongeren is afhankelijk van donaties en subsidies. Jouw donatie maakt een verschil in wat wij kunnen bereiken.

Word lid

Word lid van de grootste politieke jongerenpartij van Nederland! Ontvang ons magazine InContact en doe mee aan onze activiteiten en bijeenkomsten.

Doe mee

Wil je een actieve bijdrage leveren aan SGP-jongeren? Bekijk onze vacatures en wordt lid van onze commissie.