KLIK

De KLIK is het magazine voor de jongste SGPj'ers. Dit magazine verschijnt 3 keer per jaar voor jongeren van 11 t/m 15 jaar. De KLIK behandelt veel verschillende onderwerpen. De politiek komt elk nummer wel aan bod. Van het kennismaken met nieuwe politieke partijen, tot de uitleg van ingewikkelde thema's zoals de stikstofdiscussie. De maatschappij krijgt ook een beurt. Daarnaast proberen we elk nummer ook luchtig te houden door series als 'Leuk gevonden' en 'Rara Avis', die respectievelijk over gekke uitvindingen en over bijzondere wetenschappers (vreemde vogels) gaan. We sluiten af met het 'Toetje' waarin op ludieke manier een (controversieel) onderwerp wordt belicht. KLIK hiernaast voor de laatste uitgave.

Klik op de afbeelding hiernaast om een voorbeeldexemplaar van de KLIK te downloaden!

InContact

De InContact is hét interessante politieke magazine voor de wat oudere SGPJ'ers van 16 t/m 26 jaar. Dit magazine valt 4 keer per jaar op de mat.

In de InContact lees je leuke en inhoudelijke artikelen en columns. We interviewen ook regelmatig bekende Nederlanders, zoals Diederik Gommers en Arie Slob.

Natuurlijk bevat de InContact niet alleen tekst, maar ook veel mooie afbeeldingen en de ludieke column De Naald. Ben je een echte boekenwurm? We plaatsen ook altijd een recensie over het boek dat met het thema te maken heeft.

Klik op de afbeelding hiernaast om een voorbeeldexemplaar van de InContact te downloaden!