Welkom op de pagina van SGP Jongeren Reimerswaal!

De SGP Jongeren Reimerswaal zijn er voor alle jongeren uit de gemeente Reimerswaal en voor jongeren uit omliggende gemeentes. We vinden het belangrijk om jongeren te betrekken bij actuele maatschappelijke thema’s. Dit doen we echter niet door droge inhoudelijke avonden, integendeel! Interactie, gezelligheid en ontmoeting nemen op onze avonden ook een grote plaats in.

Van een debatavond tussen SGP’ers en andere politici tot een thema-avond tot een barbecue. Wij organiseren het allemaal voor jullie!

Contact

Heb jij nu een leuk idee voor een avond of activiteit? We horen het graag via de mail of via een DM. Of lijkt het je leuk om mee te denken en te doen? Dan is er ook voor jou altijd een plaats vrij in onze gezellige commissie! Neem gerust contact: Stuur ons een DM via Instagram of een mail naar reimerswaal@sgpj.nl

Neem ook eens een kijkje op onze instagrampagina: https://www.instagram.com/sgpjongerenreimerswaal/.

Heeft u als bedrijf de christelijke politiek ook hoog in het vaandel staan en draagt u de jongeren een warm hart toe? Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden voor het sponsoren van een activiteit (reimerswaal@sgpj.nl).

Tot ziens op onze volgende avond!

Doe met ons mee!

Samen laten we christelijke politiek leven. Op welke manier draag jij bij?

Doneren

SGP-jongeren is afhankelijk van donaties en subsidies. Jouw donatie maakt een verschil in wat wij kunnen bereiken.

Word lid

Word lid van de grootste politieke jongerenpartij van Nederland! Ontvang ons magazine InContact en doe mee aan onze activiteiten en bijeenkomsten.

Doe mee

Wil je een actieve bijdrage leveren aan SGP-jongeren? Bekijk onze vacatures en wordt lid van onze commissie.