Welkom bij SGP-jongeren Vallei & Rijn!

Als lokale afdeling van SGP-jongeren richten we ons op alle SGP-jongeren in de gemeenten Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Woudenberg. Ons doel is om jongeren bij de christelijke politiek te betrekken én om de christelijke politiek bij jongeren te brengen. Een partij zonder jongeren is immers een partij zonder toekomst!

Als lokale afdeling organiseren we jaarlijks verschillende activiteiten. Je kunt daarbij denken aan politieke debatavonden over regionale, nationale of internationale onderwerpen, zoals de Europese Unie of de vrijheid van onderwijs. We zorgen er altijd voor dat de politici die wij uitnodigen flink van mening verschillen, zodat er echt een levendig debat ontstaat. Tijdens deze avonden vertellen politici niet alleen over hun standpunten en de argumenten die zij daarvoor hebben, maar is er ook alle ruimte om met hen in debat te gaan.

Ook organiseren we jaarlijks een barbecue en een sporttoernooi. Tijdens deze activiteiten is er veel ruimte om elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Word dan lid van de WhatsApp-groep waarin wij al onze activiteiten delen!

Op onze website vind je nog veel meer informatie over onze activiteiten en ons bestuur. Ook publiceren we regelmatige columns over actuele onderwerpen op onze website. En uiteraard kun je ons volgen op Twitter en Instagram.

Graag zien we je terug op een van onze activiteiten!

Doe met ons mee!

Samen laten we christelijke politiek leven. Op welke manier draag jij bij?

Doneren

SGP-jongeren is afhankelijk van donaties en subsidies. Jouw donatie maakt een verschil in wat wij kunnen bereiken.

Word lid

Word lid van de grootste politieke jongerenpartij van Nederland! Ontvang ons magazine InContact en doe mee aan onze activiteiten en bijeenkomsten.

Doe mee

Wil je een actieve bijdrage leveren aan SGP-jongeren? Bekijk onze vacatures en wordt lid van onze commissie.