Welkom bij SGP-jongeren Bollenstreek!

Als lokale afdeling van SGP-jongeren richten we ons op jongeren in de Bollenstreek en omgeving. Dit zijn de gemeenten Lisse, Hillegom, Haarlemmermeer, maar ook Leiden, Teylingen, Oegstgeest en Leiderdorp.

We willen christelijke politiek dichter bij jongeren brengen en vinden verdieping, gezelligheid en ontmoeting belangrijk. Daarom organiseren we thema-avonden en informele activiteiten en geven we gastlessen op scholen. De meeste activiteiten zijn in Lisse of Hillegom, want daar wonen de meeste leden.

We hebben bijvoorbeeld een barbecue georganiseerd, waar een boer vertelde welke gevolgen stikstofbeleid heeft voor zijn bedrijf. Ook ging SGP’er Geert Schipaanboord met ons in gesprek over de kloof tussen stad en platteland: wat zijn de grote sociale verschillen binnen de samenleving? Daarnaast vertelden we op basisschool De Akker in Lisse en op het Driestar College in Leiden over politiek en SGP-jongeren.

👉 Heb jij nog goede ideeën? Laat het ons weten via bollenstreek@sgpj.nl!

👉Volg ons ook vooral op Instagram en LinkedIn!

Doe met ons mee!

Samen laten we christelijke politiek leven. Op welke manier draag jij bij?

Doneren

SGP-jongeren is afhankelijk van donaties en subsidies. Jouw donatie maakt een verschil in wat wij kunnen bereiken.

Word lid

Word lid van de grootste politieke jongerenpartij van Nederland! Ontvang ons magazine InContact en doe mee aan onze activiteiten en bijeenkomsten.

Doe mee

Wil je een actieve bijdrage leveren aan SGP-jongeren? Bekijk onze vacatures en wordt lid van onze commissie.