Wie ben ik?

Ik ben Joas IJzerman, 22 jaar oud, getrouwd met mijn lieve vrouw Geerke en woonachtig in het mooie dorpje Ouderkerk aan den IJssel. Na het behalen van mijn bachelor rechtsgeleerdheid in Rotterdam, studeer ik nu in Leiden waar ik de master rechtsfilosofie volg. Naast deze prachtige studie geef ik nog een aantal dagdelen maatschappijleer op de Marnix in Dordrecht.

Wat ga ik doen als bestuurslid Communicatie?

De komende jaren hoop ik mij te gaan inzetten voor het uitdragen van een heldere Bijbelse boodschap met een mooie omlijsting. Hiermee bedoel ik te zeggen dat zowel de inhoud van belang is, als het ‘hoe’ van het uitdragen. Vanuit deze functie zal ik daarom zowel meedenken op de inhoud als op de vorm, waarbij het belangrijk is dat de vorm wordt geijkt, passend wordt gemaakt, op de inhoud. Ik hoop dit samen met de vrijwilligers van #TeamCommunicatie, de podcastmakers en de redacteuren van de magazines met enthousiasme op te pakken. Het is namelijk van belang dat de heldere boodschap in alle hoeken van de samenleving haar licht schijnt.

Waarom bij SGP-jongeren?

Mede vanuit mijn stage bij het Wetenschappelijk Instituut voor de SGP en de korte tijd als vrijwilliger voor de SGPJ, heb ik SGPJ leren kennen als een energieke politieke jongerenorganisatie met een vast bijbels fundament. Vanuit mijn maatschappelijke interesse is het daarom mijn wens iets te mogen bijdragen aan het verspreiden van deze uiterst relevante boodschap vanuit deze mooie organisatie.