Het najaarscongres ligt alweer een aantal weken achter ons. Tijdens dit congres werden er twee nieuwe bestuursleden gekozen! Onze penningmeester stelt zich aan je voor. Lees snel verder!

Wie ben je?

Mijn naam is Leander Brouwer, 22 jaar en woon in Arnemuiden. Ik ben inmiddels ruim 4 jaar werkzaam bij Moore DRV in Goes. Afgelopen oktober heb ik de studie Accountancy bij Avans Hogeschool afgerond. Momenteel volg ik de opleiding Fiscaal Adviseur bij Avans+.

Wat ga je als bestuurslid doen?

Als penningmeester verzorg ik de financiële administratie van de vereniging. Dit houdt in dat ik zorg draag voor de inning van gelden en het doen van betalingen. Daarnaast zorgt ik voor een nauwkeurige boekhouding. Ook zal ik ieder jaar het financieel jaarverslag en de begroting opstellen en presenteren. Ik wil ervoor zorgen dat de vereniging financieel gezond blijft.

Waarom bij SGP-jongeren?

De SGP staat voor Bijbelse en nuchtere politiek. Daarnaast staat de SGP bekend om haar betrouwbaarheid. Dit vind ik mooie redenen om mij aan te sluiten bij SGP-jongeren. Daarnaast vind ik het gaaf om met jonge mensen na te denken over christelijke politiek.