Betrokken zijn bij één van de grootste politieke jongerenorganisaties van Nederland? Door sponsor te worden van SGPJ steunt u niet alleen ons, maar krijgt uw bedrijf of organisatie ook nog eens extra naamsbekendheid en bereikt u een belangrijke doelgroep, namelijk jongeren!

Wie of wat is SGP-jongeren?

SGP-jongeren is één van de mooiste en grootste politieke jongerenorganisaties in Nederland. Op dit moment hebben we bijna 4.000 leden. Door een breed scala aan evenementen en activiteiten inspireren en binden wij onze leden aan de vereniging. Zo hopen wij een stevig positief christelijke geluid te laten horen in politiek Nederland.

Word sponsor!

Onze vereniging leent zich uitstekend voor het bereiken van jongeren met uw boodschap en advertentie. Zo kunt u adverteren in ons blad de InContact, maar kunt u ook zichtbaar zijn op onze website en/of evenementen. Om het makkelijker te maken hebben we drie interessante pakketten samengesteld. Het is echter ook mogelijk om uw eigen ideeën met ons te delen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Sponsorpakketten

Om het makkelijker te maken voor u, hebben we drie interessante pakketten samengesteld. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Pakket A

1x A5 advertentie in de InContact + Websitebanner voor 1 maand

Pakket B

2x A5 of 4x A6 advertentie in de InContact + Websitebanner voor 2 maanden;

Pakket C

2x A4 of 4x A5 advertentie in de InContact + Websitebanner voor 3 maanden;

Meer sponsormogelijkheden

Naast de bovenstaande pakketten heeft SGP-jongeren nog meer sponsormogelijkheden:

  • Losse advertenties in de InContact (A4, A5, A6 en achterzijde)
  • Losse websitebanner 
  • Avondpakket SGPJ-café (zichtbaar in de promotie vooraf, en tijdens de avond zelf)
  • Natuurlijk kunnen wij in overleg een mooi aanbod voor u maken op basis van uw wensen. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Bevestiging aanvraag:*
Ik heb interesse in de volgende mogelijkheden:
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw