Wie ben ik?

Ik ben Lauren Zwemer en naast dat ik een aantal maanden al bezig ben als vicevoorzitter, ben ik raadslid in de gemeente Houten en tweedejaars student biologie aan de Wageningen Universiteit. Vrije tijd heb ik niet erg veel, maar ik pak graag een boek erbij of ga de natuur in.

Wat ga ik doen als vicevoorzitter?

Het is voor mij als vicevoorzitter de taak om intern actief te zijn in onze organisatie. Voor de vrijwilligers ben ik bezig geweest met bijvoorbeeld de scholing, maar ik kijk er ook naar hoe commissies actief blijven. Verder probeer ik eventuele brandjes te blussen en ben ik bezig met het beleid en de visie van onze organisatie. Als bestuurslid denk ik ook mee met veel wat op tafel komt in het bestuur.

Waarom bij SGP-jongeren?

De reden waarom ik ook bij de SGP en SGPJ terecht ben gekomen is omdat zij de uitwerking geven aan ons geloof. Als christen moeten we voor ons geloof opkomen en ons daar niet voor schamen. Zo hoort dat ook in de politiek. Ik ben blij dat ik met de hulp van God een bijdrage kan leveren aan de christelijke politiek in ons onchristelijke land.