Wie ben ik?

Mijn naam is Gerbrand van Hoef, 21 jaar en woon in Harskamp. Ik ben op dit moment bezig met het afronden van de studie Bouwkunde aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast mijn studie heb ik veel interesse in de politiek. Ik ben daarom al ruim 2 jaar actief als vrijwilliger voor SGP-jongeren. De afgelopen jaren ben ik voorzitter geweest van de lokale commissie in Ede. Daarnaast heb ik in 2022 samen met een fantastisch team de SGP-jongerendag mogen organiseren!

Wat ga ik doen als bestuurslid politiek?

Ik hoop mij de komende jaren bezig te houden met de politieke koers van SGP-jongeren en ons christelijke geluid uit te dragen in de samenleving. Dat wil ik doen door onze visie te concretiseren en uit te werken in thema’s waar we mee aan de slag gaan. Met deze thema’s wil ik het maatschappelijke debat en de media opzoeken om daar de Bijbelse normen en waarden weer te laten klinken. Want deze normen en waarden zijn goed voor iedereen!

Waarom bij SGP-jongeren?

Omdat SGP-jongeren vanuit een christelijke basis politiek bedrijft. Daarnaast spreekt mij de betrouwbaarheid en koersvastheid van zowel de SGP als SGP-jongeren erg aan. Ik vind het belangrijk dat we ons vasthouden aan de Bijbelse normen en waarden, daar moeten we nooit van afwijken. Ik wil samen met de vereniging bijdragen aan het uitdragen van het christelijke SGPJ-geluid in de seculiere samenleving waarin wij leven!