De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan! SGP-jongeren zet zich daarvoor in met de campagne ‘Stemmen voor later’. De campagne moedigt jongeren aan om naar de stembus te gaan. Zo dragen we ons steentje bij aan de #vierdezetel

Met ‘Stemmen voor later’ laten we jongeren aan het woord, bijvoorbeeld over de waarde van christelijk onderwijs, het vinden van een baan en hun ervaringen met migratie. Daarmee willen we de kansen voor en de zorgen van jongeren onder de aandacht brengen. Voor veel jongeren is de toekomst namelijk onduidelijk. Met een hoge studieschuld is het lastig om een huis te vinden en met alle regels vanuit de EU is het nog maar de vraag of je het boerenbedrijf wel kan overnemen. SGP-jongeren herkent die zorgen en wil daar verandering in brengen. Jongeren zijn de stemmen voor later, wij vormen de toekomst. Daarom is het belangrijk dat we nu onze stem laten horen.

De verkiezingen in deze tijd zijn vrij uniek. De campagne vindt namelijk grotendeels online plaats. Er zijn (nog) niet veel mogelijkheden om echt de straat op te gaan. Volg ons daarom ook op social media: Twitter, Instagram, LinkedIn en Facebook. We kijken uit naar een mooie campagnetijd!