SGPJ’er, single en op zoek naar een levensgezel die dezelfde normen en waarden deelt als jij? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf morgen lanceren we de SGPJ datingapp!

Landelijk voorzitter Rody van Heijst vertelt: ‘We merken dat jongeren moeite hebben met het vinden van een levensgezel. Omdat het gezin binnen onze partij voorop staat, vinden we het als jongerenorganisatie belangrijk om hier in praktische zin iets mee te doen. Bovendien weten we dat ontmoetingen tussen onze leden al vaak succes heeft opgeleverd. In de afgelopen jaren zijn er meerdere SGPJ-stellen ontstaan. Deze trend willen we graag voortzetten.

De app biedt de mogelijkheid om op (politiek) niveau met gelijkgestemden kennis te maken en om uiteindelijk met elkaar te gaan daten. De welbekende functie om van links naar rechts te swipen is niet doorgevoerd. Dit laten we graag aan andere politieke partijen over. Met onze datingapp app bieden we de mogelijkheid tot een conservatieve keuze.’

Alle SGPJ-leden kunnen gratis een account aanmaken in de app. Ook voor niet-leden is de app een uitkomst: het geeft je de unieke mogelijkheid om lid te worden. De app is vanaf morgen beschikbaar in de Play Store en Apple App Store.1 april..

Helaas! Het is 1 april vandaag… Geen SGPJ datingapp dus 😥 Maar, niet getreurd! We bieden je alsnog genoeg mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Kom naar onze activiteiten!