Tijdens de zomertour toeren de SGP-jongeren het land door langs verschillende campings. Met een groep vrijwilligers organiseren de jongeren diverse leuke activiteiten. Onze planning ziet er als volgt uit:

  • 31 juli - 2 aug: Solse Berg, Garderen
  • 7 aug - 9 aug: Vecht vallei, Diffelen
  • 14 aug - 16 aug: De verborgen hoek, Harich

Zoals je op de planning ziet zijn wij op iedere camping 3 dagen aanwezig. Wil jij met ons mee als vrijwilliger? Ga jij met ons mee naar één of meerdere campings? Vul het formulier onder aan deze pagina in!

Programma voor vrijwilligers

Het idee is dat je op maandag richting de camping gaat. Daar ga je de tenten opzetten en vooral gezellig met elkaar wat eten en 's avonds chillen, denk aan een kampvuurtje , een leuk spel.. Vooral wat de groep leuk vind :)

De dinsdag is er 's ochtends een eerste activiteit, vooral voor de kinderen! Wat deze activiteit inhoudt wordt nog bepaald.

Dan is de middag voor jezelf, met eventueel wat voorbereiding voor de avond door bijvoorbeeld wat aan reclame uit te delen op de camping voor de avondactiviteit. Ook ledenwerving is ledenwerving onderdeel van de taken van de vrijwilligers.

'S avonds is er dus een avondactiviteit vanaf ongeveer half 8 met een spreker. Wie dit gaat zijn en hoe het avondprogramma er uit gaat zien daar houden we de groep van op de hoogte die zich aanmeld. Aanvullend op de boodschap van de spreker ligt er nog een Kahootquiz klaar die met de campinggasten gedaan kan worden. Vorig jaar is er ook met elkaar gezongen rondom een kampvuur, we gaan per camping bekijken wat mogelijk is!

De woensdag is een rustige dag. We starten met ontbijt, ruimen onze tenten op en rond het middaguur sluiten we gezamenlijk “de toer” en toeren we richting huis.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar leden@sgpj.nl.