SGP-jongeren en het Nederlands Dagblad slaan de handen ineen en bieden alle leden een aantrekkelijke abonnement aan: je kunt voor €10 per jaar digitaal het Nederlands Dagblad lezen. Je krijgt toegang tot de gehele website, app en digitale krant. De beste artikelen worden voor jou verzameld op nd.nl/student en zijn te lezen via onze app.

Je kunt gebruik maken van dit abonnement zolang je lid bent van SGPJ. Het abonnement loopt niet automatisch na je lidmaatschap door. Meld je aan en lees de kwaliteitskrant van christelijk Nederland.

Het ND

Het Nederlands Dagblad is een krant die onbeschaamd christelijk is. We geloven, maar we nemen niets zomaar aan. Het Nederlands Dagblad informeert jou vanuit een herkenbare christelijke identiteit en op hoog journalistiek niveau over de samenleving, over wat het geloof daarin te zeggen heeft en over het christendom wereldwijd. Daarmee helpt en stimuleert de krant jongeren vrijmoedig midden in de samenleving te staan.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 31 december. Na 1 januari 2023 ontvang je een welkomstmail en kun je dagelijks het Nederlands Dagblad lezen.

[Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden]