Het najaarscongres ligt alweer een aantal weken achter ons. Tijdens dit congres werden er twee nieuwe bestuursleden gekozen! Ons bestuurslid Organisatie & Relaties stelt zich aan je voor. Lees snel verder!

Wie ben je?

Mijn naam is Joost Verschoor. Ik ben 20 jaar oud en doe de opleiding tot verpleegkundige aan de Leidse Hogeschool. Ik ben graag in de natuur en ben regelmatig op de orgelbank te vinden. Sinds oktober 2021 ben ik actief voor SGP-jongeren, het eerste jaar als Algemeen bestuurslid bij de commissie Bollenstreek en vanaf 29 oktober als landelijk bestuurslid.

Wat ga je als bestuurslid doen?

Ik hoop me bezig te houden met de commissies Organisatie en Relaties. Met de eerstgenoemde organiseren we alle landelijke activiteiten. Relaties houdt zich bezig met het werven van sponsors en adverteerders.

Waarom bij SGP-jongeren?

Wat ik erg belangrijk vind is het behoud van christelijke normen en waarden in Nederland. In een tijd waar dit steeds verder te zoeken is, is het belangrijk om te blijven staan voor de Bijbelse boodschap. Wij als jongeren kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren, door statements, maar ook door ludieke acties. Ik hoop dat jij je hier ook voor wilt inzetten en zie je graag terug op een van onze activiteiten!