Tweedaagse zomerreis Ieper

Bezoek de velden van de Eerste Wereldoorlog met een ervaren gids

Altijd al eens willen verdiepen in de Eerste Wereldoorlog? D.V. 23 en 24 juli is het zover: de 2-daagse zomerreis naar Ieper en omstreken. In twee dagen bezoeken we verschillende plaatsen die herrinneren aan een verschrikkelijke strijd. Op het programma staan onder andere het bezichtigen van enkele militaire begraafplaatsen, het Memorial Museum Passchendaele en een loopgravencomplex. Het bijwonen van de herdenkingsplechtigheid onder de Menenpoort kan natuurlijk niet ontbreken.

Onze reisleider is Erwin Guijt, een enthousiaste SGP-jongere die al een aantal jaren groepen door deze streek leidt. Hij weet veel te vertellen over verschillende mooie en indrukwekkende plekken in de Ieperboog en de Grote Oorlog in het algemeen.

Op de woensdagmiddag hopen we met elkaar een (ontspannende) activiteit te ondernemen. Je voorkeur hiervoor mag je aangeven in het aanmeldformulier.

We zullen dinsdagochtend op tijd vertrekken uit Nederland en hopen woensdagavond weer thuis te zijn. De kosten voor deelname zijn €200,- per persoon, leden van SGP-jongeren krijgen €20,- korting. Dit is inclusief vervoer, hotelovernachting, eten en entreeprijzen. Let op: er is een beperkt aantal deelnemers, dus hoe sneller je je aanmeldt, hoe meer kans je maakt om mee te kunnen.

Ga jij met ons mee? Meld je hieronder aan!

N.B. Je kunt je uiterlijk tot zaterdag 13 juli aanmelden voor deze reis.

Ben je al lid van SGPJ?*
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw