Denk jij bij de EU aan open grenzen, regels, macht en de euro? We horen er veel over. Maar wat betekent de EU voor jou? Is het een zegen of een vloek? Brengt het ons vrijheid en welvaart of juist verlies van macht? Hoe kijken we als christenen naar de EU? Op die vragen zoeken we tijdens de aankomende SGP-jongerendag een antwoord. Want, is Europa ons de baas of zijn wij Europa de baas? Meld je nu aan en kom op zaterdag 13 april naar de SGP-jongerendag!

Het gehele dagprogramma zal plaatsvinden in het Beatrix Theater te Utrecht. Dit bevindt zich op loopafstand van station Utrecht Centraal. Ook is er volop (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt. Meer instructies vind je hier. Je bent welkom vanaf 9:00. Om 9:30 beginnen we met het programma. De dag is rond 15:30 afgelopen. Entree en lunch is gratis, maar aanmelden (zie hieronder) is verplicht.

Op de jongerendag komen de meest uiteenlopende sprekers, zoals geopolitiek duider Arend Jan Boekesteijn en onze eigen europarlementariër Bert-Jan Ruissen. Klik hier voor een uitgebreid overzicht!

Ben je lid van SGPJ?*
Ik geef toestemming aan SGPJ om deze gegevens te verwerken*
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
Afbeelding van vorige jongerendag, ook in het Beatrixtheater
Essenzo
En dan ben je leraar - Kies jij voor het onderwijs?