Ben je er ook bij?

Jij bent er ook bij! Toch?

Zet de volgende data in je agenda: vrijdagavond 7 november en zaterdag 8 november! Dan vindt namelijk het najaarscongres van SGP-jongeren plaats. Het thema van dit congres is ‘Zorg’.

Uiteraard is er een aantal sprekers aanwezig. VVD-minister Edith Schippers, verantwoordelijk voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport, hoopt een interessante speech te houden over de toekomst van de zorg. Na deze speech volgt er een vraaggesprek.

Erg leerzaam om te horen hoe er vanuit de huidige regering gedacht wordt over zorg. Maar het komt dichterbij. Hoe denk jij over zorg? Hoe ga jij om met zorg? Ga jij de verantwoordelijkheid aan om voor je naaste te zorgen? Ook hier wordt aandacht aan geschonken, namelijk door Otwin van Dijk (PvdA). Hij gaat met Kees van der Staaij in debat over de verantwoordelijkheidsverdeling van zorg tussen burger en overheid.

Ook kamerlid Elbert Dijkgraaf is van de partij, hij leidt een forumgesprek met Johan van der Ham (Lelie Zorggroep) en Wim van Duijn (arts en SGP-raadslid). Voorafgaand aan het forum vertellen beide sprekers iets vanuit de dagelijkse praktijk van hun vak.

Ondanks het serieuze congresthema is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. Op vrijdagavond is er na afloop van het programma de mogelijkheid om het genot van een drankje na te praten. Op zaterdag staat er een uitgebreid ontbijt en lunch gepland.

Kortom: we zien er naar uit om jullie te ontmoeten in het prachtige Kasteel De Vanenburg en nodigen jullie van harte uit om dit najaarscongres bij te wonen. Meld je meteen aan via de website http://www.sgpj.nl/aanmelden-najaarscongres. Daar vind je ook meer informatie over het programma van deze dag!

Met vriendelijke groet,

Jan-Willem Kranendonk
Wilhelm Doeleman


Blog comments powered by Disqus