SGPJ start verkiezingscampagne vrijdag in Zeeland

SGP-jongeren start deze week de verkiezingscampagne, met als doel: de derde zetel voor de SGP verzilveren.  Als SGP-jongeren willen wij de SGP bij de verkiezingen op 12 september graag aan een derde zetel helpen door actief campagne te voeren. Vrijdagavond 3 augustus start de campagne op camping Schoolzicht in Zeeland. De afgelopen kabinetsperiode werd duidelijk dat ook een relatief kleine christelijke partij het verschil kan maken in het politieke zeer verdeeld krachtenveld. Met deze campagne wil SGP-jongeren deze mooie positie verzilveren in zetelwinst voor de SGP.

Uitgesproken christelijk
Aanstaande vrijdag geeft SGP-jongeren het startschot voor de campagne op een verkiezingsbijeenkomst op camping Schoolzicht in Aagtekerke (Zeeland). Tot 12 september zal SGP-jongeren de oranje kleur van de SGP fier uitdragen. De SGP, een uitgesproken christelijke partij, voor het leven, voor het gezin, voor degelijke overheidsfinanciën, de soevereine staat Nederland en een overheid die duidelijke regels stelt en handhaaft.

De komende weken hopen wij op verschillende plaatsen het land in te trekken. Met een oranje caravan bezoeken we in de komende weken verschillende campings. Daarnaast bezoekt SGP-jongeren verschillende scholen en beurzen om campagne te voeren. Door middel van een aantal onverwachte en ludieke acties zal SGP-jongeren op een verfrissende manier de SGP-boodschap voor het voetlicht brengen.

100 vrijwilligers
SGP-jongeren heeft ruim vijftig campagnemomenten gepland staan door het hele land. Op de website van SGP-jongeren, het hart van de digitale campagne, staan de verschillende campagnemomenten op een rij. Bijna 100 betrokken vrijwilligers steken met elkaar de komende tijd de handen uit de mouwen om de SGP aan een derde zetel te helpen.

Wil je ook mee op campagne? Wil je je ook inzetten om die derde zetel binnen te halen? Stuur een e-mail naar sgpjcampagne@gmail.com!


Blog comments powered by Disqus