Oranjebitter voor D66

Aanstaande zaterdagochtend schenkt SGP-jongeren oranjebitter aan de bezoekers van het D66-congres in Utrecht. Voorzitter Jacques Rozendaal: “Met deze positieve actie willen we alle zure opmerkingen over ‘zwarte kousen’ van Pechtold en consorten verdrijven. Daarom schenken we heel toepasselijk: oranjebitter!”
 
SGP-jongeren wil met deze ludieke actie laten zien dat zij meer is dan de karikatuur. Vooral D66-leider Alexander Pechtold heeft de laatste weken flink uitgehaald naar de SGP. Zo zouden fundamentalisten het land overnemen en ‘zwarte kousen’ het liberale gedachtegoed van de VVD verkwanselen. Om dat beeld recht te zetten, staat SGP-jongeren paraat bij de ingang van het D66-congres.
 
De oudste politieke jongerenorganisatie van Nederland is wel degelijk bij de tijd. SGP-jongeren is, net als D66 en de Jonge Democraten, gedreven om Nederland te verbeteren. Onze idealen proberen wij via de weg van de politiek te verzilveren. Jacques Rozendaal: “We staan daar om de D66’ers te vertellen wie we echt zijn. Met een knipoog schenken we daar graag oranjebitter bij. Wij kiezen partij voor het leven. SGP-jongeren, zo gek nog niet.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SGP-jongeren. U kunt contact opnemen met:
1. Jacques Rozendaal, voorzitter SGP-jongeren: voorzitter@sgpj.nl of 06 - 11 42 05 61.
2. Anthony van der Wulp, bestuurslid: internationaal@sgpj.nl of 06 – 41 34 95 71


Blog comments powered by Disqus