Jan Mark ten Hove vertrekt bij SGP-jongeren

Na een dienstverband van ruim anderhalf jaar vertrekt beleidsadviseur Jan Mark ten Hove bij SGP-jongeren per 16 augustus a.s. Hij was bij SGP-jongeren werkzaam sinds november 2011. Jan Mark zal na de zomer aan de slag gaan als docent Nederlands op het Hoornbeeck College in Rotterdam.

Het bestuur betreurt uiteraard het vertrek van Jan Mark. De afgelopen anderhalf jaar hebben wij prettig met hem samengewerkt en heeft Jan Mark veel betekend voor de organisatie. Recent rondde hij een enquête af die onder een kleine 2000 jongeren uit de achterban gehouden werd. Ook in de vertegenwoordiging naar buiten speelde Jan Mark een belangrijke rol.

Tegelijk begrijpen we zijn keuze om deze nieuwe kans aan te grijpen. We danken Jan Mark hartelijk voor zijn grote inzet voor SGP-jongeren en wensen hem in deze nieuwe baan Gods zegen toe.

Begin augustus zal het bestuur een vacature openstellen om de functie van beleidsadviseur te vervullen. Mocht je interesse hebben, kun je nu reeds contact opnemen met de vicevoorzitter, Harm-Jan Polinder (vicevoorzitter@sgpj.nl, 06 23 91 55 67) of de secretaris, Corry-Anne Everse (secretaris@sgpj.nl, 06 11 76 64 46).

Namens het bestuur van SGP-jongeren,

Jan-Willem Kranendonk, voorzitter

Harm-Jan Polinder, vicevoorzitter


Blog comments powered by Disqus