Beleidscoördinator saai? Helemaal niet!

Beleidscoördinator saai? Helemaal niet! Niek, voormalig beleidscoördinator, neemt je graag mee in zijn dag.

‘Ik ben al vroeg op pad richting Kesteren. Samen met Henry Draaijer, voorzitter van de lokale SGPJ-commissie Oost-Betuwe, zorg ik voor een mooie debatdag voor havo-4-scholieren. Als lokale vrijwilligers een leuke activiteit bedenken, kunnen ze altijd een beroep doen op de beleidscoördinator voor ondersteuning en advies. Henry en ik bedachten voor vandaag samen het programma, ik ben aanwezig als workshopleider en zorg voor genoeg promotiemateriaal.

 

Na een inspirerende lezing van Eerste Kamerlid Peter Schalk volgen de leerlingen allerlei workshops. Daarvoor werken we samen met de lokale jongerenraad en met diverse gemeenteraadsleden. Tijdens mijn workshop probeer ik de verbinding tussen debatteren en de christelijke identiteit van de SGP duidelijk te maken. We denken samen na over het vertegenwoordigen van de Heere Jezus in het publieke debat. Een waardevol gesprek!

 

Het is inmiddels hoog tijd voor iets leuks: als afronding van de dag doen we een quiz en gaan de leerlingen met veel enthousiasme én promotiemateriaal weer naar huis.

 

Wat ik het mooie vind aan zo’n dag? Je levert echt meerwaarde als beleidscoördinator. Je kent de ervaring vanuit de partij, mag een stukje meelopen in de vorming van leerlingen en brengt SGP-jongeren dichtbij.’

 

Beleidscoördinator, iets voor jou? 

Wil jij ook op deze manier het verschil maken? Solliciteer dan nu als beleidscoördinator! Meer informatie vind je hier


Blog comments powered by Disqus