SGPJ Zwartewaterland


Na enkele jaren van inactiviteit werd het tijd om een doorstart te maken met de SGPJongeren-Zwartewaterland. Na een aantal overleggen werd in september 2017 een nieuw bestuur gevormd. Het commissiebestuur bestaat uit de volgende personen: Jaap Driessen, Wybe Beelen, Hans Opschoor en Jan Beens.

 

Als SGP-Jongeren Zwartewaterland streven we ernaar om jongeren enthousiast te maken voor politiek. Veel jongeren vinden politiek een ver-van-mijn-bed-show. Dit is echter niet waar. Wat in de politiek besloten wordt heeft gevolgen voor iedereen in de samenleving. Ook voor jongeren.

 

De SGP-Jongeren hebben over verschillende thema’s een eigen geluid. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld: Europa, landbouw, veiligheid, het gezin, het leven en onderwijs. De leidraad in de politiek van SGP-Jongeren is de Bijbel, het woord van God. Met deze insteek hebben wij een doorstart gemaakt met SGP-Jongeren Zwartewaterland.

 

Als lokale commissie willen wij jongeren betrekken bij de politiek en maatschappelijke thema’s op gemeentelijk, landelijk of mondiaal niveau. In de toekomst willen wij graag activiteiten organiseren zoals thema-avonden met een of meerdere sprekers, debatavonden, ludieke acties, schrijven van artikelen, gastelessen op scholen, JV-avonden en nog veel meer. Ook hopen wij mee te helpen met het campagne voeren voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

 

Wij hopen jullie te ontmoeten op één van onze activiteiten!

 

Bekijk ook onze tijdelijke site:

sgpjz.weebly.com