SGP-jongeren Zuidplas

Ook binnen de gemeente Zuidplas is er SGP-jongeren afdeling actief. Sinds januari 2016 zijn er al verschillende onderwerpen besproken die vooral te maken hebben met het maken van een goede start. Ondertussen hebben we daarin al grote stappen gezet. Zo zijn leden van het bestuur op cursus geweest voor verbetering van bijvoorbeeld voorzitterschap en het omgaan met de media. Het is voor ons, als bestuur, van groot belang om de activiteiten van de lokale politiek te betrekken op de jeugd. Inzake acties en dergelijken zijn wij nog niet veel in de gelegenheid geweest ons te laten zien op ‘straat’. Een voorbeeld van een activiteit is onze deelname aan NLdoet, een landelijk initiatief. U kunt aannemen dat u ons in de toekomst meer zult gaan zien. Wij zetten ons graag in voor het organiseren van interessante avonden, waarvan u de eerste avond van ons kunt verwachten na de verkiezingen. We nodigen een interessante spreker uit en zorgen voor een hapje, een drankje, goede gesprekken en veel gezelligheid.

 

Wij, als bestuur van de SGP-jongeren Zuidplas, willen jongeren motiveren, leden vormen en toerusten, hun belangen behartigen en proactief de Bijbelse waarden en normen uitdragen in politiek en samenleving.

 

Vragen of opmerkingen over onze commissie Zuidplas kan je gerust mailen naar zuidplas@sgpj.nl. Ook kan je ons volgen via Facebook. We zien je graag op onze eerste avond in het voorjaar!

 

Annelien van der Spek, Voorzitter

Patrick de Vos, Bestuurslid

 

 

Alle lokale commissies